Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig få se dig igen

vi paraderade
genom stan
du blåste eld
jag skrev medelanden på fontänen

du log
vi dansade med kravallpoliserna.

du var galen
jag var lycklig




Övriga genrer av vingklipptsparv
Läst 593 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-06 00:57



Bookmark and Share


  Limestoned
er med camilla, slutet är fantastiskt! väldigt fin dikt!
2008-05-11

    Camillaa
slutet är magnefikt;

/ C
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

vingklipptsparv
vingklipptsparv