Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämna mig inte!


Stanna kvar!

Du är min livlina!
Jag inser det nu.
Vi kompletterar varandra,
oavsett känslor så finns det ett band mellan oss.
Jag älskar dig mer än kärleken själv.
Det finns andra lösningar,
livet är hårt och svårt, tyvärr..
Du säger att det inte finns något bra med ditt liv,
hur kan du säga så?
Jag finns här för dig.
Varför tror du att jag pratade med dig i mer än en timme,
få dig på andra tankar.
Det är svårt att höra någon som alltid är glad vara så ledsen.
Jag älskar dig för att du ringde till mig....
Man kan inte alltid få som man vill..

Tyvärr...




Övriga genrer av Tinisen
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-05-06 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen