Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från mitt paradisäppelträd


Blombladen faller


Blombladen faller
majdagarna är snart slut

trädgårdssångaren
sjunger till tröst och lisa

mognad och frukt återstår




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-25 08:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra Gillas!
2016-06-03

  Bo Himmelsbåge
Joo... underbart är kort...
som blomblad faller bort
men mognaden är här
för frukter kart o bär
sen blir det härlig fest
när frukten smakar bäst!

Fin tanka om vårens korta,
men underbara tid!
2016-05-28

    ej medlem längre
bra tanka Eva Helene!
2016-05-26

  anits VIP
Så fint skrivet om den här tiden, som går alltför fort!
2016-05-25

  ResenärGenomLivet
Ibland känner man att det går lite för fort...vill hålla kvar denna tiden...fin tanka...
2016-05-25

  Chawa VIP
En kort men underbar och lekfull tid lämnar oss. Mognadens insiktsfulla tid ska komma och när cirkeln är sluten inträder pånyttfödelsen igen. Cirkelgång är livets gång. Så tror jag den lilla fågeln sjöng. Mycket fin och tänkvärd tanka! Tack!
2016-05-25

    Dan Myrbeck
Fin tanka!
2016-05-25

  Respons VIP
Stark naturupplevelse!
2016-05-25

  Ingrid Trolle
En fin text om hur
fort allting förvandlas
med tiden. Den vackra
blomrika våren och för.
sommaren som vi så gärna
vill behålla lite till.
2016-05-25

  Anya VIP
Jaa det är den mogna sommaren som återstår. Fint skrivet. Tror mitt äppelträd fått någon sjukdom och dött. :( får vänta ock se.
2016-05-25

  Ninananonia VIP
Fint om blomblads fall..
2016-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Trädgård i förändring!
Att ta vara på och njuta av det som är och glädjas åt det som komma skall.

2016-05-25

  ULJO
Den vackra försommaren med sin spirande grönska och blomning går fort över, man får passa på njuta och sedan ha minnena i själens djup. Tack för en fin text och påminnelsen om hur fort allt går.
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP