Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en persons drömmar


drömmar

Att våga chansa,
Att våga ta en risk.
Att veta vad man vill göra,
Att ha en dröm.
En dröm som man vill göra,
men för rädd för att våga satsa på.

Men att man inte ska vara rädd att våga drömma,
Det är okej att ha stora drömmar.
Ibland kan det vara värt att chansa,
Än att gå hela livet och undra hur det kunde ha blivit.
Så våga drömma,
Våga chansa.




Övriga genrer av Johanna Lindhe
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-05 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt rätt.
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Lindhe
Johanna Lindhe