Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla


Mörkret

Att vandra ensam i natten kan upplevas på många olika sätt,
en del kan känna ett obehag.
Vissa känner inget särskilt att gå själva,
Medans andra upplever det med en rädsla.

En rädsla över att känna sig iakttagen,
Att känna att det är någon som går bakom dig.
Att känna sig förföljd,
Att man funderar på om någon hör en om något händer.

Pulsen börjar slå fortare,
man blir allt mer nojigare.
Man börjar gå fortare,
Alla har vi en inte rädsla.
Det man ska veta är att det är inget att skämmas över,
För som sagt alla är vi rädda över något och jag är för mörkret.




Övriga genrer av Johanna Lindhe
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Lindhe
Johanna Lindhe