Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek på ett fik!


jag ser dig över ångorna




jag ser dig över ångorna från min kaffekopp
en fluga dansar på din underarm
du viftar förstrött undan den


en doft av kamomill slår emot mig
ett gammal minne tränger på
tiden står stilla
solen vägrar att gå ner


ett leende far över dina läppar
en stråle solsken får ditt hår att fatta eld

jag smuttar på mitt kaffe och har aldrig njutit som nu





Fri vers av the_Misery13
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-05-08 23:58



Bookmark and Share


  lillstrumpa
Underbar dikt!

Mi Liki! =)
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13