Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra söner

Du blöder söner
som du stödjer
ut i krossat glas
du maskerar tågets puls
med maskeradens död
Stad i söder blöder deras söner
Vagga fosterland!
ett foster i ett land
har ingen hand
medans mödrar som blöder deras söner
har vaggat vaggan med vita händer¨
utveklad dekadens
för sonen som dog
i sin moders blod




Fri vers av Kristian Horn
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-05-09 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn