Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngdens lag

Som himlen som ser ner
ser också jag på dig.
Med förundran.
Förstår inte hur du orkar hålla dig kvar.




Fri vers av liza
Läst 450 gånger
Publicerad 2004-09-21 13:33



Bookmark and Share


    Inutipojken
(inte Harald Treutiger-programmet). Ett riktigt ögonblick i ord.
2004-10-04

    Claes
kort men med mycket, mycket innehåll.bra.
2004-09-21
  > Nästa text
< Föregående

liza