Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel

Vackra ord
vackra män
mina tankar hålls ihop
där
benen går isär

finns du.




Fri vers av liza
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-05-11 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liza