Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och Hosta och annat som tycks faststockat denna oktober; som icke ens "den åttafotade hästen" får någon vidare fart på.... till melodi : Björnen Sover // Gubben Noak


Sleipner nr 0 : vaggvisa för min Dator i ide

 

 

Datorn snoozar

Datorn snoozar

i mitt ide still

Vill ej riktigt vakn... nej!

Stänger halvdöd av sig

Fast den fryser

Fast den fryser

i sin svartblå bild

 

 

Hostan slumrar

Hostan slumrar

djupt som slem i bröst

Starta' långt från luvan

Slutar snart som snuva

Omvänt håll mot

Omvänt mot hur

eljest kyls min höst

 

 

Guden Loke

Guden Loke

födde själv en häst

Fick den kramp i bena

...redan fått idén, ah!

Dubbla rader

Dubbla rader

gick helt enkelt bäst

 

 
Ängeln vaknar

Ängeln vaknar

i sin himmels säng

Sken likt Amy Diamond

Månde Lucy Sky kom,

Lös upp datorn!

Löstes hostan

ur mitt mörka regn

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-29 09:23



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Rungande ramsa - och göttast är tuggmotståndet i de två "omvänt-raderna". Krya på dig kompis!
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP