Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågstrådar

Så glad jag missade 13
Ett hopp för kvällen när regnbågstrådarna inte fanns där
Du var fin igår
Det var du med
Spänntrådarna som lindades runt er
Som en virvelvind
av ren komik
Vågor av sans...
Och du sjöng utan min dans




Fri vers av bec
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-31 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bec
bec