Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknar upp en söndamorgon hos en vännina och skrattar vilt åt gårdagens händelser...heltplötsligt utbrister jag nedanstående kommentar:


ett litet ord språk av mig själv...

\"Du är ju störrd!!...But not shaken...\"




(återigen gapflabb)




Övriga genrer av Snörosen
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-09-23 21:17



Bookmark and Share


  PussInBoots
The best! :D
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen