Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trasan * 5 oktober 1988 + 11 juni 2004 min vackra katt lämnade mig ensam...


Trasan




När du föddes var du liten, lurvig och go
precis som du alltid har varit.
I mitt hjärta fick du plats att bo
men nu har du ifrån mig farit.

Jag lät dig somna stilla,
en sömn du aldrig vaknar ur.
Inget mer kan nu göra dig illa
du har det bra i himlen för djur.

Jag önskar dig all lycka på din färd
och att du sover stilla nu.
När du lämnar denna värld
ska du veta att mitt älsklingsdjur är du!



Vila i frid min vackra katt!




Fri vers av Snörosen
Läst 249 gånger
Publicerad 2004-09-23 21:19



Bookmark and Share


  andrasidan
och det känns att du verkligen tyckte om din katt.
2004-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen