Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antologibidrag 2016


Brev till i

Ord från ett dåligt underlag,
kanske spretar strecken lika mycket som jag?
Jag vet,
att jag försummade dig bakom en skärm av ord
av författardrömmar som drog oss isär
Och jag vet,
att i vår säng med svetten om natten,
nu känns mycket mindre som ett kärt besvär
Skämskudden, för att jag hoppat enbent
efter din gråt
Illamående, för felprioriteringens sår
men jag blöder ett blodsband åt oss
En brist, ett sug jag inte kan hoppa från
En kvarglömd livskärlek
som om sorgen gråter hav
där jag prioriterar jag,
istället för ett bortglömt kärleksliv
Känner mig som en partikel i luften
nån obehaglig man andas in
Men jag vet,
att jag vet,
att jag drömmer om dig
Och även om, det kanske räcker för mig
så är det mitt fel
att jag låter dig tro
att mitt hjärta är svart sten,
utan dig som dröm
Men jag ska lova att minnas allt jag glömt
och låta ett oss gro

Hälsningar från din fantastiska idiot

Och ett ps om att du nynnar i din sömn




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-05 12:06



Bookmark and Share


  aol
Verkligen starkt berörande,
2017-09-24

  Ida C Nilsson
Vackert. Naket. Ärligt. Jag är tårögd.
2016-12-06

    Niclasdotter
Har hon läst den?
Den var magiskt i vilket fall som helst! Heja dig.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP