Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bygga drömmar

Som gud i mina drömmar
härskar jag över världar
som jag själv har byggt
råder över själar
jag själv har skapat
deras öden är i mina händer
i mina tankar.

Och några dagar senare
har deras värld försvunnit
glömts bort
deras små liv bortglömda.




Fri vers av Eyglo
Läst 476 gånger
Publicerad 2004-09-24 00:11



Bookmark and Share


    idream
Fint skriven, men sorgsen.
Jag hoppas du hittar på
de små liven igen, som faktiskt inte är
så små. De finns där.

Dina drömmar.
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Eyglo
Eyglo