Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit

Fånga mig i flykten
För jag flyr som en dåre
Vill inte ha
Ville inte ha dig

Du äcklar mig
Som ett råttgift
I mina vener
Skräm mig inte så?

Låt mig vara för fan
Kläm in din bara kropp i helvetet
Sug livet ur nån annan
Kräkmedel är vad du är

Svälj min tår
utan att fråga varför
Det är så jag vill ha det
Jävla byracka










Fri vers av Deni
Läst 309 gånger
Publicerad 2004-09-24 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni