Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon andas

Spela andning?
Där hon gömmer sig i regnet
Det som bär med sig
allt som sagts
Fortsätta spela andning?
Till nynnandet,
från ett hjärta av brustna sårskorpor
Vända om när himlen är vit?
Bara fortsätta spela andning?
Där hon är en del av skyfallen
Slocknade alla hennes stjärnor inatt,
och gjorde himlen är svart?




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-20 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP