Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då vackra ögon blundar

Vackra Ögon
blickar djupt i dina
dränker dem av glädje
blundar naivt för sanningen

Blind
Lycklig
Svag

Ögon så spruckna
ser in till ett skal så skört

Hårt
Kallt
Smärta

Sargade Ögon
tittar bort
från ett brinnande inre
försvagade av tilltro

Hat
Svek
Längtan

en själ så spröd
stelnar av lidande
då Vackra Ögon blundar




Fri vers av Louise
Läst 709 gånger
Publicerad 2004-09-24 22:55



Bookmark and Share


    glidrens
Mycket vacker......
2005-09-09

  Mats L.
Ljus till mörker, längtam till sorg, träffar bra.
2004-12-01

    glidrens
Tur att jag läste denna, blev genast en bättre start på dagen...Tack
2004-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Louise
Louise