Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes dans

Så borta,
att hon inte ens märker
när dom byter låt

Hon gråter
av ovillig kärlek
Gråter på bilder du målat

Skrik att det är din dag idag
Du sjunger,
för att hitta bort från dig

Depressionsfull av droger
och hög,
av månens makt




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-07 12:11



Bookmark and Share


  Ida C Nilsson
Så hedniskt vacker
2016-12-09

  artaug
Gillar denna! Verkligen snyggt skrivet.
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP