Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå

Ditt fallna hår,
samma färg som ögons glöd
rörde min hud
Du sa att jag skulle,
jag sa att jag inte kan

Att jag alltid går,
när ett liv blir mitt
Har en svaghet för droger,
en svaghet som är allting
Lustlöshet som aldrig på riktigt släppts fri
Att det inte får bli du

Du sa att jag inte skulle,
jag sa att jag måste
Och att jag behöver stå upp
för att kunna slåss mot mig själv
För vem reser sig,
efter man blivit lagd,
i en ängels famn?

Och du vände dig aldrig riktigt om,
men jag föll
Jag blev kastad från en ängels hand




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-02 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP