Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla i 8

Stjärnljus trillar som jag,
bort från månen
Osynliga i det svarta,
av ljuset

Stjärnljus vet inte,
och viljelöst bleknar det
av avstånd
från att ha lyst för långt
Och jag kysser bara änglar som gråter

Fan, jag blir viljelös i ord
Att man kan fumla så,
i ett språk
bara för man älskar nån




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-13 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP