Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roms koma

Och jag kysste dig,
för du var vacker som Rom
och jag ville falla genom molnen

Det är inte snö,
det är brända flagor,
aska som dansar i vinden
och vi gungar med i brisen

En livsfattig dimma är här
"Rom brinner",
viskade du till mig
För Rom var vår värld

Vi ritade mönster i askan,
och föll över varandra
Som Roms byggnader,
ner över oss alla

Jag är i en koma,
av alkohol och sömnpreparat
Kyssar av dig,
skickade mig hit

Som i ett självmord
kommer jag alltid vänta i ensamhet,
för Rom föll ner som solen
Och det är inte skymningen som brinner, det är Rom

I dammet från fallna byggnader
Och efter det så visste jag
att jag bara kunde be om att få kyssa dig
i hopp om att få känna den känslan igen




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-08 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP