Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rosor jag fick


Överlever


Kärlek och rosor
står i symbios med varandra
de åldras inte
har en levande blick
som överlever döden




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-04-06 13:41



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker text, som visar tacksamhet!
2017-05-08

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-04-16

  Bo Himmelsbåge
Underbara rosor Du fick...!
Som vackra, levande eterneller över Er långvariga, Eviga Kärlek...!

Mycket fint skaldat!
2017-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text förstärker rosornas skönhet!
2017-04-09

  ULJO
Så träffsäkert
2017-04-08

  ResenärGenomLivet
En vacker text, med tacksamhet...
2017-04-07

  Ingrid Trolle
Så vackra ord och
så vackra rosor
2017-04-06

    ej medlem längre
Ja de brukar ju ha ett visst samband! Inte så underligt kanske, så fulländade som rosor är!
Väldigt vackra rosor du har fått!
2017-04-06

  Chawa VIP
Absolut - så är det!! Mycket vackert skrivet i kärlekens namn! En underbar gåva!
2017-04-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
den som håller
sig när nå´n kär
klarar vägen
bättre här!
2017-04-06

  Salvation Pepper
Fina och stärkande ord.
2017-04-06

  Anya VIP
Men så fin bukett. Jaa dessa blommor har sannerligen en levande blick som överlever döden. Så vackert skrivet. Gillar mycket.
2017-04-06

    ej medlem längre
mycket fin 5rading med underbara sista tre! självklara applåder!
2017-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Javisst - Jag vet av erfarenhet att när man vill smälta ner ett kvinnohjärta, så ger man henne rosor o då får man samma häpna och förtjusande reaktion (nästan) varje gång om man inte varit riktigt stygg !
2017-04-06

  Bibbi VIP
https://www.youtube.com/watch?v=bwrAh0Obc6o

2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP