Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antipati

Jag såg dig med nån annan ny
och du har inte skrivit på en evighet,
för att svansa runt våra minnen
Så jag antar
att du glömt vårt hjärtrus,
sommarsvettsex,
och mig nu




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-05-06 19:15



Bookmark and Share


    -Lisa-
Gillar den här! Den väcker känslor...
2017-05-10

  Angel of love
Stark och berörande text. Jätte bra skrivet.
2017-05-08

    skamfilad VIP
fyfan vad jävla bra den här var alltså WOW
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP