Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en form av novell om att upskatta livets små saker (gud va alla tjatar om det hela tin..) men tänk på det.. det finns mkt fint här, man måste bara hitta det.. tänk på det innan du/ni tar livet av er ;)


the simpel plaesures of life

att leva

jag tycker om att leva..

bergodalbanor, ååh vad jag älskar dom! upp o ner o hit o dit^^
det där kittlandet i magen när men åker ner för en extra brant \"dal\"

det är lite som
..
att åka bil!

Wroom! upp o ner farm o tillbaka! swosh!
växla! sväng!
upp för en backe ner för en annan!

oj va roligt det kan vara att åka bil ibland...

o när man träffar en ny människa
en smart o intressant person
man presenterar sig och..
i början är man lite blyg
men sen! sen lossnar det bara och man har jättetrevligt(^^)
att träffa folk.. åhh livsglädje..

eller att träffa nån man bryr sig om
att bara vara två o chilla på nått skönt cafe.. hänga över en jättemarräng i hundra år o snacka skit om allt o alla!
\"ååh hon e en sån slampa, kan du fatta vad hon gjorde mot honom!?\"
blabla B L A! haha H A!

o sen går man o ser en bio!
ja!
eller nej.. billjetterna är slut:(
men då går man o köper en popcorn för 45:- o hänger över den i hundra år istället o sen blev allt bra igen:)

sen finns det ju böcker istället så går man o läser en sån
man kanske går ut i träggårn eller åker nånstans bara för att hitta ett bekvämt ställe o läsa på..
man kanske struntar i att gå av o bara sitter kvar o åkar runt i en värld
fast egentligen är men i en annan..
en värld där man själv bestämmer hur allt ser ut o låter..
en värld av ord.

jag gillar böcker..
o popcorn!
o den jag bryr mig om.
o gröna lund (smygreklam..)
o bilar! rally rally!!
..

jag tycker om att leva




Prosa (Novell) av Lola Linorum
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-05-25 05:11



Bookmark and Share


  - Eve
nahaw, jag märkte att du gillade att åka bil på väg till konserten ;D

bra dikt, stämmer på dig, om man känner dig :P
2006-12-15

  Colle
höhöh, den här typ stämmer in på dig på något konstigt vis ^^
BÄÄÄST 8)
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lola Linorum