Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna


Små barns smitta

Klockor klinga
Barnen springa
Landet finga oroslust



Barnens sjukdom
Vuxnas skräck

Mannens dödsdom
En djup bäck



Ma... mamma!? Mamma var är du!?





Förtvivlade röster ekar här
\"Tänk nu på detta\" \"Se och lär\"


-Men staden!
Våra hem! Alla våra saker! Våra minnen!
Och de små! Hur kan vi rädda de små!?

-Det finns inte Tid... KOM NU!












Bränn dem






Bränn allt



De är smittade




Övriga genrer av Lola Linorum
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-08-30 21:38



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt stark och intensiv text som lämnade mig illa berörd!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lola Linorum