Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av det avslagna slaget


Gammal kärlek som rostat,
smakar salt som den alltid gjort.
Men kroppsvätskor eggar inte längre
och ett blodfyllt sköte för nu tankarna till järnbrist.
Man kommer inte längre
än så.






Fri vers av liza
Läst 501 gånger
Publicerad 2004-10-04 15:43



Bookmark and Share


    Inutipojken
Dom gör du så bra. Och med en snygg patenterad lizaknorr!
2004-10-04
  > Nästa text
< Föregående

liza