Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt jag har gjort... Snälla kommentera


Jag orkar inte mer

Sluta snälla jag ber,
Jag orkar inte tjafsa mer.
Allt kan väl bli som förr
Att jag ofta kommer till din dörr.
Vi kan alltid ha roliga vårar,
Och inte gråta massa tårar.

Kom så möter vi alla problem together,
Äntligen är det vi 4-ever.
Inget kan komma emellan,
Alla måste gå i kärleks fällan.
Det som är nu,
Det är Jag & du.




Fri vers av Fredde
Läst 641 gånger
Publicerad 2006-06-05 23:02



Bookmark and Share


    Fredde Senior
När livet känns som jobbigast så är det detta man behöver läsa!!!

Stå på dig Fredde,,, det blir bara bättre!!!!
2006-06-06

  Trafikstop
Usch för tråk & bråk.
Hoppas det har löst sig!
:)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde