Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Sorglig dikt....


Han & Hon

En gång var han så lyckligt kär,
men plötsligt försvann allt det där.

Det var en helt vanlig dá,
liksom många andra va.

Han var med sin underbara tjej,
men denna dag skulle det hända en förskräcklig grej.

Dom skrattade och va verkligen kära,
ingen kunde dom sära.

Plötsligt kom det en Volvo som var röd,
och nu såg han henne bara ligga där död.

På begravningen var det många här,
men man kunde inte se honom där.

För han låg i en annan kista,
han klarade ej av att henne mista.

Han hoppades att han skulle henne igen se,
då skulle han som vanligt börja le.

Tillslut i himlen träffades dom,
men då hade hon redag gift sig med nån som hette Tom.




Fri vers av Fredde
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-08-19 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredde
Fredde