Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånar

Kan inte bestämma sig för vilka jeans som är snyggast, de blåa eller de blå?
Ber mig fokusera på annat än rumpa. Ber mig sluta nafsa.

Kan inte bestämma sig för vilken T-shirt som e coolast, svårt val mellan The Who och Whitesnake. Liksom omöjligt att sluta stirra ut biceps även då han ber mig om det.

Kan inte bestämma sig för om han ska tvätta håret eller inte,
När jag ruffsat färdigt har han inte längre något val.

Sen kan han inte bestämma sig för vilka skor han ska ha, bootsen har för hög klack och gympadojorna är inte varma nog. Jag tar av hans strumpor.

Kan heller inte bestämma vilken luvtröja som är bäst under jackan.
Den gråa är lättast att dra över huvudet demonstrerar jag.

Han undrar vart skinnjackan tagit vägen? Han har bara en jacka och den har jag gömt.
Ber mig tala om vart den är. Jag säger vi ska leta lite i sovrummet.





Fri vers av liza
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-10-09 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liza