Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mil

.........En mil...

Du vaknar tidigt
Klockan närmar sig fem
Du vrider dig som en mask
mot dina svettiga lakan
Ångest och minnen,
halva fragment
Rödvinsflaskan lämnar dörren på glänt..

En mil till duschen
En mil till dig
Timmar som tickar
ett halvt nej...

Du kommer och går
Du släpper mig aldrig fri
Jag varnar dig..
Om du vill behålla ditt förstånd...
så..Kom inte mer förbi...




Fri vers av Nattsyster
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-10-09 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster