Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande

Och jag kastade din skinnjacka
då du vrålade
i abstinens
Trasigt, menande
felande
och helande..

Din rytm passade
i min
Jag viskade i ekon av dimma
-Finn min själ..Finn!

Jag förde pennan utmed din hals
-Vad befalls
-Inget alls!
-Inget av inget alls?

Styrkt och stark
Spya och stank
Makt och begär

Tjockan, dis och Mörker

Vad som är sker
Jag var och ÄR

Jag har dig för evigt kär..

Boots
och blod...

Men din grav är svart
Din grav
mitt fall

Att träffa marken är numera mitt kall

Jag söker striden, Matthew..

/Tiny





Fri vers av Nattsyster
Läst 724 gånger
Publicerad 2005-05-29 21:40



Bookmark and Share


    yllegarn
spännande
2006-02-16

  Baldy
mörk..
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster