Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spejare kring mitt hjärta inatt

Jag sätter ut spejare kring mitt hjärta inatt
Hjärtat som för stunden blev mörkt besatt
penetrerades av varma leendens skratt

(Släpp mig inte..)

Vandrar vidare
Drar vidare

omedvetet

Motorväg
Småväg
Dammande grusväg
Öde stäpp

(Släpp inte min hand, inte ditt grepp)

Till elgitarrernas salar
Dunkande rökfyllda,
varma händer
boots
diesel doftande fränder

Sorry baby
Blickarna fastgjutna i marken
Såriga hjärtat skäms som en hund

Du hade mig en stund
och jag som svor
inget mer av Hit and run

Älska mig inte
Ta inte i mig
Rädda dig själv
Rädda ditt skinn

Jag är och förblir
av sorg, kärleksblind

© Nattsyster 16/3 2005




Fri vers av Nattsyster
Läst 638 gånger
Publicerad 2005-05-23 06:30



Bookmark and Share


  Baldy
Mmmm... *godis!*
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster