Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the army now

Knepiga kläder
Hästlika tänder
Politiskt korrekt
Långa flätor
över sandfärgat hår

Kräv rätten till liv
Plötsliga omvändelser
Substansrikedom
Plöja åkern
med tandborstsspret

Arbeta från grunden
Lova heder och eder
Grönspräcklig skjorta
Ansats till grums
Gräva i leran upp till haka

Sårtäckta armbågar
Kliande hjässa
Band under hakan
Låtar som spelas
Osett som ogjort

Radartäckt åker
Plöjs med armbågsklåda
Hundra oönskade
Opolitiska, orörda
Ansett av stat och land




Fri vers av Deni
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-10-13 02:37



Bookmark and Share


  David Liderfelt
får stämningen i dikten, tror jag. Får behållning av flera "kluriga" formuleringar som plöja åkern med tandborstspret (lysande) och sårteckta armbågar och kliande hjässa, men det är också flera som inte går in i min hjärna riktigt.. som tex osett och ogjort, substansrikedom och hästlika kläder.. men det säger kanske mer om mig.. men tack för tankarna ändå som jag trots allt fick... öh
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni