Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla finns i samma värld, men alla är så olika och beter sig olika...


Människor

Människan finns

människan lever
människan leker

Människan äger

människan får
människan ger

Människan känner

människan älskar
människan dödar

människor är olika...




Fri vers av ongaku
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-06-23 15:17



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
...eller lika? Det var så de lärde mig i skolan...
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ongaku