Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen

Lyft ditt huvud mot skyn.
Se stjärnorna som lyser.
Se månen som blickar ner på oss.
Se världen som den var menad att vara.




Övriga genrer av ongaku
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku