Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Vissa får guldiga, stora vingar av rikedom.
Vissa får vita, mjuka vingar av skönhet.
Vissa får kariärens starka, blåa vingar.
Vissa får kärlekens genomskinliga vingar.
Det är bara dom färgade man kan se,
men det är ändå dom som inte syns som betyder mest för oss.




Fri vers av ongaku
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-05-13 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku