Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågor i natten

Han känner värmen mot sin kind,
Han är närvös,
misstänksam,
osäker,
pirrig.

Det dånar som klockor,
stora klockor,
som klämtar högt i natten.

Kan han lita på denne som lädde,
lädde in honom i detta?
blev han lurad,
blev han sviken?

Han tar steget faller,
Känner värmen mot benen,
mot magen,
mot ansiktet.

Han möts av Värmande,
Dånanade,
slickande,
Ondsinta,
lågor i natten.




Fri vers av Tango
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-06-23 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tango