Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förödande dagen vid havet

Han känner trycket mot bröstet, den knuffen, den förödande knuffen.
Han faller, ner, ner i havet under honom.
Han känner att vattnet omsluter honom, som en kram fast bryskare.
Han dras ner, ner i vattnets mörker.
Han känner dunsen när han slår i bottnen, han ser \"honom\".
Han som gjorde detta.
Han kan inte röra sig, händer och fötter är fastbundna.
Han känner att syret ar slut.
Känner när vattnet väller in i hans lungor.
Känner värmen från döden.
Ser ljuset och tar steget.




Fri vers av Tango
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:24



Bookmark and Share


    Camillaa
du målar verkligen bilder för läsaren! :)
bravo

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tango