Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och andra sådanna saker

Om man tänker efter lite, på livet och andra sådanna saker
så märker man att man är väldigt liten,
man märker att man inte var så betydande som man trott.
Och man får en shock, men det är bara att byta tankebanor.
För även fast jag är liten och i det stora obetydlig,
så tänker jag göra vad jag kan och ta vara på det liv jag har.




Övriga genrer av Tango
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 20:27



Bookmark and Share


    Skrivarn
Bra inställning att man ska ta tillvara på det liv man har..applåder
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tango