Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Han spejade ut i natten,
han såg stjärnor,
långt bort,
fjärran,
vackra,
omöljliga.

Han spejade ut i natten,
han såg havet,
djupt,
mörkt,
kallt,
spännanade.

Han spejade ut i natten,
han såg blommor,
nära,
sköna,
starka,
stolta.

Han spejade ut i natten,
han såg fåglar,
nära,
fria,
vakra,
sångare.





Fri vers av Tango
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-06-23 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tango