Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan

Människor kom,

människor byggde,

människor uppfann,

människor förstörde.




Fri vers av Tango
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-06-23 20:22



Bookmark and Share


  stefan.g
Det är sant, så sant. Tänkvärd, bra skrivit!
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tango