Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Han ser henne,
så fager
så grann

Hon ser honom,
så ståtlig
så fin

Dom har varandra
som många andra inte har

Dom har varandra
var natt, var dag




Fri vers av ongaku
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-06-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku