Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek kan vara härligt, men också dödande


Kärleks död

Vid livets sista stund
då allt försvinner,

då tänker han havet
på en båt

Han ser henne,
på båtens krön
så vaker, så skön

Men hon ser inte,
tänker inte,
på honom

Hon tänker på \"han\"
\"han\" som förstörde,
förstörde hans liv

Han förbannar \"honom\"
för vad han gjort
vad han har orsakat

Men \"han\" bryr sig inte,
\"han\" går
går sin väg medan han ligger på marken med en dolk i strupen...




Fri vers av ongaku
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-06-23 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ongaku