Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N o w.

Would it be the same, if I saw you in heaven ?
Would you remember my name, hold my hand, like the way you do now ?
How many lives would be taken if I should rule the world ?
I don\'t know, but many ...
How am I suppose to know.
How am I suppose to know.

How am I suppose to know...




Fri vers av NeverAngel
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-06-29 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel