Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av min älskade farfar


Vår saknad

läs vår saknad
på stenens inskription

minnas varje detalj
från dess levande dagar

ty vi älskar Dig än




Fri vers av NeverAngel
Läst 630 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 18:02



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ibland saknar man så en liten bunt himmelska adresser! Tänk ändå om de kan läsa de ord som ristats i stenen!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel