Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp


jag behöver tröst

i en tid av otröstlighet




Fri vers av NeverAngel
Läst 432 gånger
Publicerad 2008-01-31 19:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker i sin avskalade enkelhet
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel