Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite nattsvammel runt tvåtiden


Det jag bär på.

Vill du komma till mig och kramas lite?
Jag är rastlös. Letar efter potentiella i mataffärer och djurparker!
\"hon hade fina händer\"
\"han hade vackra ögon\"

Jag är kanske en sorglig själ
men jag är inte själlös i alla fall!
Bättre att vara tragisk, än en vacker saga med tragiskt slut

Jag är klimatlös, rotlös och virrig
det jag bär på är oorganiserat och kallt
Jag raserar istället för att rannsaka
maler istället för att strycka strecket
klappar takten istället för att dansa

dina dreads är vackra
dansa lite för mig
dina fingrar är vackra
dra dom genom mitt hår

tryck dig emot mig så kan jag bära dig ifall du är för full
klappa takten med mig så kan jag dra fingrarna genom ditt hår

jag är klimatlös och rotlös
letar efter potentiella i mataffärer
där står du och tvekar på vilken mjukost du ska ha
sötunge. vi är bäst




Fri vers av Siri
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-01 12:19



Bookmark and Share


    Camillaa
vilket härligt flyt
gillar innehållet, och see,
vilken styrka!!
/ C *
2006-10-27

  Liv Sol
Vem? Vem? Vem?
2006-07-10

  crashdonkey
Tänk, att heta Potentiella.
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Siri
Siri