Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utdrag har svårt för att skriva klart något längre.


Ett mosat äpple

Jag var på en Högskolemässa en gång
Jag blev fullmatad, överfull med..
godis.
Det är så typiskt. När man ska ta reda på vad man ska bli när man
blir stor så äter man godis och skriver sms istället. moget, verkligen.
När ska jag bli självständig? Jag är fortfarande rädd för information och det är inte ofta jag går promenader själv, ska ni veta.
Jag måste alltid hålla någon i handen. Nästan krampaktigt.




Fri vers av Siri
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-11-28 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siri
Siri