Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Ge mig förtroende

Ta emot mig med välbehag

förenas i strävan

mot världen

och

Följ med till min värld




Fri vers av Elliot
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-07-01 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elliot